Predavanje Julien Coustauryja FRC

 

Imali smo priliku slušati odlično predavanje Juliena Coustauryja, partnera u Fil Rouge Capitalu.


Prvi dio predavanja bio je o Fil Rouge Capitalu, najvećem VC fondu u Hrvatskoj, portfoliu, zaposlenicima, poslovnim uspjesima. Fil Rouge Capital investicijski je fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj ulaganje u poduzetnike, start-upove i tvrtke koje se šire, te dvaput godišnje održavaju i akcelerator program. Misija FRC-a je izgraditi poduzetnički ekosustav i učiniti hrvatsku startup scenu sljedećim liderom u CEE regiji i šire, što im za sada odlično ide.

Drugi dio predavanja vezan je uz poslovno iskustvo Juliena Coustauryja, održao je prezentaciju na temu „Around the world in 7 business tips“, čuli smo vrlo korisne poslovne savjete koje je Julien naučio kroz rad u čak 80 različith zemalja. Ispričao nam je zanimljive anegdote nakon kojih su studenti imali priliku za duži Q&A koju su itekako iskoristili.


Zahvaljujemo se Julienu na predavanju, bilo je vrlo poučno, interesantno i motivirajuće.

Fil Rouge Capital investicijski je fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj ulaganje u poduzetnike, start-upove i tvrtke koje se šire te dvaput godišnje održavaju i acceleration program . Misija FRCa je izgraditi poduzetnički ekosustav i učiniti hrvatsku startup scenu sljedećim liderom u CEE regiji i šire.

Vezane vijesti