INVESTO 2022 Suvremeni izazovi u sektoru Institucionalnih investitora: ESG implementacija, zaštita potrošača i isplata kapitalizirane mirovinske štednje

Ponovno se družimo na ovogodišnjoj petoj studentskoj konferenciji INVESTO 2022 koja se organizira u okviru kolegija Upravljanje institucionalnim investitorima pod mentorstvom izv.prof.dr.sc. Jakša Krišto.

Na konferenciji ćemo diskutirati o suvremenim izazovima u sektoru institucionalnih investitora: implementaciji ESG-a (Environmental, Social and Governance), zaštiti potrošača u svijetu institucionalnih investitora i kripto tržišta te isplati mirovinske kapitalizirane štednje.

Konferencija će se održati 23. studenog (srijeda) u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 16:15 sati kad ćemo započeti s otvaranjem konferencije.

U prvom dijelu konferencije održat će se prezentacije i panel rasprava na temu “Izazovi implementacije ESG u poslovanje institucionalnih investitora i zaštita potrošača: tradicionalna vs. kripto tržišta” , a u panel raspravi sudjelovat će predstavnici HANFA-e, investicijskih fondova, korporativnog sektora i FinTech-a.
U drugom dijelu konferencije obradit će se kroz prezentacije i panel raspravu tema Mirovinskih osiguravajućih društava kao dijela mirovinskog sustava RH, a u panel raspravi sudjelovat će stručnjaci HRMOD-a, HANFA-e, nadležnog Ministarstva i društava za osiguranje ili mirovinskih društava.

Nakon programa konferencije u 19:30 počinje druženje svih sudionika u Kefi! Detaljan raspored programa te predavača dijelimo uskoro.

Hvala HANFA-i i Hrvatsko mirovinsko osiguravajuće društvo d.d. (HRMOD)-u na podršci u organizaciji konferencije.

Vidimo se 23.11. te se veselimo tvom dolasku!

Vezane vijesti